Prydi Saddles IJslanderzadels

passende zadels voor uw IJslander in Tölt en Telgang
paasende Sättle für Tölt und Pass 

email reacties Prydi Isi zadel

 

 ..er zijn zoveel reacties maar vanwege tijdgebrek kan ik ze niet allemaal plaatsen, op facebook PRYDI OP FB is er meer over te lezen.....

februari:

MvD Vandaag een buitenrit van1,5 uur gemaakt;onder het vorige zadel werd het tölten aan het eind van zo'n rit een moeizame aangelegenheid,maar vandaag het tegenovergestelde.Heerlijk!

MvD Hallo Neel,ik ben voorlopig zeer enthousiast over het resultaat;zowel over de uitvoering als over de inwerking op het paard.Alsof ik er zonder zadel op zit! Mij Saddlefitter heeft er ook al naar gekeken en er zijn goedkeuring aan gegeven.Een en al succes dus.

M.S: Afgelopen weekend mijn zadel uitgeprobeerd. Heb de stoute schoenen aangetrokken en met een stalgenootje een eerste buitenritje gemaakt!!! Was helemaal blij! Dit was de derde keer dat ik er met zadel op heb gezeten ( incl het passen meegerekend) en ze luisterde super. We hebben 25 minuten gestapt en het zadel zit heerlijk. Ben blij met de keuze.

Januari:

M.S: Ben blij dat ik jou heb laten komen en ik een goed zadel voor mijn merriei heb kunnen aanschaffen. Ben erg tevreden, je nam de tijd en hebt alles goed uitgelegd. En mijn paardje deed het zo goed!

 

 

reacties 2010 

nov 2010 J.V.schrijft: vandaag buiten gereden met het nieuwe zadel. Wat een metamorfose, ik voelde voor het eerst Sigurs rug bewegen. Hij liep heel ontspannen met zijn hals helemaal uitgestrekt naar beneden, ook in tölt. Ik reed met een paar vriendinnen en bij de eerste versnelling ging hij al bijna in draf! (paard kan feitelijk (nog) niet draven ondanks 13 jaar oud) Bij opstijgen verschuift het zadel helemaal niet, ook schuift het niet naar voren. Ik ben er super blij mee!  

 W.B. uit Belgie schrijft (6-2010)

na wat langer met het zadel te rijden ben ik nog steeds heel tevreden! Mijn paardje loopt duidelijk ruimer en vrijer 

S.R. schrijft (6-2010): vanmorgen hebben G. en ik het nieuwe zadel geprobeerd. Het was werkelijk fantastisch! Echt ongelovelijk hoeveel steun het aan mij geeft, ik heb de beugels weer lekker lang. G. kon ook voor haar doen vrij gemakkelijk tölten. Het zadel ligt echt mooi op haar rug. Bedankt Neel!

 

PvdD schrijft (8-2010): vandaag 2 uur door het duin gereden, normaal duurt het dan een paar uur voor mijn lijf weer 'gangbaar' is, ging nu vele malen beter! B. draafde ook een stuk beter, succesnummer dus!

 

P.K. schrijft (9-2010): we hebben nu twee keer met het nieuwe zadel gereden en het bevalt erg goed. S. loopt er ook erg lekker onder en volgens mijn moeder ziet het er ook erg mooi uit.

 

PdG (aankoop 2009) (12-2009) Ik rij nog steeds met veel plezier op je zadel, het is het eerste zadel dat echt niet schuift op mijn ruin! Ook op de merrie ligt het goed!

 

NK schrijft (8-2010): we zijn erg blij met het zadel, de singel en de beugelriemen!

 

MA schrijft (over een maatzadel) (10-2010) Wij vinden het zadel goed zo, het zit de ruiter als gegoten! Ook hij vindt het een heerlijke zit, het totaalplaatje is heel fraai! En de verhoudingen tussen paard, zadel en ruiter zijn behoorlijk optimaal!

 

MdR schrijft (9-2010): Hoi Neel, wat een super zadel, ziet er mooi uit, rijdt heerlijk en L. is er ook heel blij mee (lekker ontspannen..alleen maar lof!

 

 MvM schrijft (8-2010): een week geleden, of is het alweer twee weken geleden, heb ik een nieuw zadel van je gekocht, helemaal happy mee hoor! We hadden het ook over de rug van het paard en intussen is er een osteopaat bij geweest. Je had helemaal gelijk, hij had twee ruggenwervel niet goed zitten en is behandeld. Dus fijn dat je daar ook wat van zei!

 

 JvK schrijft (10-2010): Ik zit lekker, het zadel blijft ook goed liggen. Een ongewilde proef was dat meneer ging steigeren en omdraaien. Zadel en ik bleven op de plek...Neel, ik ben echt ontzettend blij met dit zadel!

 

B.D schrijft (12-2009): Heb lekker gereden en ben blij met mijn zadel, bedankt voor de goede en snelle service!

 

LB schrijft (10-2010): Y loopt super met dit zadel, ben er nog steeds heel blij mee (2009)

  

Gebruikte zadels

LB schrijft: Hai Neel, ik wil je nog bedanken voor de goede hulp met het zadel. Ben er erg blij mee. Ik vind beide zadels fijn maar mijn paard liep met de ASE beter, hij was ruimer en paste net iets beter op haar lijf. Bij mij op stal vond iemand de Prydi erg mooi en had goede berichten daarover gehoord, ze wil in de toekomst ook wel zo'n zadel. (6-2010)

 

HH schrijft (5-2009) vorige maand heb ik een zadel bij je gekocht. Ik wil je even laten weten dat ik heel erg tevreden ben met het zadel. Hij rijdt zalig, heb goed steun, en zit echt beter in het zadel. Mijn paard floreert ook onder dit zadel, zijn bewegingen lijken al ruimer te worden. MAW, ben erg blij met mijn keuze!

 

 

Members Area

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.